HU/EN
2018. február 15.

Az RTL Csoport második generációs kábelcsatornái közül az előző héten - teljes napon a 18-49 évesek körében - a Sorozat+ produkálta a legjobb eredményt, 1.1%-os közönségarányával. A nézők kedvencének a Gyilkos elmék szerda éjszakai epizódja bizonyult 6.4% SHR-rel. Második lett a szombat este sugárzott Dr. Csont 3.0%-kal, míg a harmadik helyet a Döglött akták , szintén szombat esti része tudhatta magáénak 1.8%-kal.

Az RTL+ kicsivel lemaradva a fent említett csatornától, 1.0 %-ot ért el. A közönségkedvenc Bud Spencer főszereplésével, az Aranyeső Yuccában című film lett, mely szombat este 2.2%-os közönségarányt jelentett a csatornának. Míg a hétköznapok során Győzike életére voltak a legtöbben kíváncsiak, a sorozat kedd esti része 2.5% SHR-t ért el.

Az elmúlt héten az RTL Goldnak 0.6%-ot, a Muzsika TV-nek pedig 0.5 %-ot sikerült nyélbe ütnie. Az RTL Goldon a péntek délután öt órakor kezdődő Anikó #show -ra voltak a legtöbben kíváncsiak (3.4% SHR), a Muzsika TV-n pedig a Tutti buli Jessyvel című zenés műsor vasárnapi része szerezte meg az első helyet 1.9% SHR-rel.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 február 5  – február 11 .